« صفحه قبل  |  نمایش نتایج 1-10 از 12  |  صفحه بعد »
ارسال شده در 14:08 بر 02 مهر 1389
باید از چه ولایتی دفاع کرد ؟ ولایت امام علی یا ولایت ایت الله سید علی ؟

چرا شبکه بی بی سی که در مورد مسائل سیاسی ایران انتقاد می کنه پارازیت می خوره ولی شبکه ای که مدام در حال زیر سوال بردن شیعه است و شیعه را مشرک و انسان پرست می داند و مخالف ولایت امام علی هستش باید به راحتی کار خود را انجام دهد ( شبکه نور سنی مذهب و فارسی زبان در ماهواره های نایل ست و هاتبرد ) و به دستور مقام معظم باید با اونها متحد باشیم ؟؟!! ایام فاطمیه پلاکارت لعن الله قاتلی فاطمه الزهرا می زدیم اطلاعات همه اونها رو از دیوار بر می داشت ؟( خودشون اخر امدن برامون ممنوع کردن ) یاد روایتی افتادم : یک روز امام علی داشت بالای منبر خطبه می خواند که یک نفر از خوارج بلند می شه فریاد می زنه خدا این شخص را لعنت کن ( اعوض بالله ) که همه اصحاب امام علی با شمشیر به شخص حمله ور می شن که امام علی فریاد می زند که این شخص به من اهانت کرد به شما که اهانت نکرد که قصد کشتن او را می کنید .!! اما حالا یکی تا از رهبری ایران انتقاد بکنه به هزار نفر بر می خوره ، و شما را منافق یا زد ولایت و یا زد نظام اسلامی می دانن ، یا یک چیز بهتر بگم ، یک روز برای دعای عرفه به شلمچه عزیمت کرده بودم ( جاتون خای با صفا بود ) حاج منصوری روضه اهل بیت خوند در حالی که سرم پایین بود و داشتم عرض ادب می کردم ; بعضی ها رو می دیدم که گریه می کردن اما وقت سینه زنی که شد و یادی از ایت الله خامنه ای شد و یادی از دست فلج او کردن ، همه تو سر خود می زدن و چنان جیقی می زدن که چشمام از کاسه بیرون امد که عجب ریا بازی پیش امده .. یا یک روز ایت الله خامنه ای در حال خطبه جمعه بودن که خود را امام علی مثال زد و میر حسین و کروبی را طلحه و زبیر و خاتمی را هم عایشه و شورش ها رو هم پیرن عثمان مثال زد . در حالی که بعد از 30 سال حکومت اسلامی یک قطره هم از حکومت امام علی ندیدم زیرا در حکومت امام علی بیت المال به انصاف تقسیم می شد نه به ادم ایثارگر چیزی اضاف می رسید و نه به مسول . بهتر یکم از حکوت امام علی هم بدونید : یک روز امام علی داشت اموال بیت المال را تقسیم می کرد و به همه یک نواخت می داد که ناگها یکی از اصحاب امد و گفت حق من بیشتر است زیرا من یکی از اصحاب رسول بودم و در همه جنگهای حضرت رسول شرکت داشتم و به اسلام خدمت کردم ، که امام علی او را جواب داد که اگه به اسلام خدمت کردی برو اجرت رو از خدا بگیر من خدا نیستم که اجرت را بتونم بدم .حالا شما بگید که خود ولایت فقیه باید از چیی حمایت کنه از ولایت خود یا ولایت اهل بیت تا امام زمان (عج )
من مخالف نظام اسلامی نیستم ولی باید نظام اسلامی که دم از تشیع سبز مهدوی می زنه اصلاح بشه و راه راست اسلام را ادامه بده

ارسال شده در 23:12 بر 02 مهر 1389
قال امام صادق (ع): جلد4 اصول کافی

: اگرکسی از امت ما به بت کسی ناسزاگوید وآنان درپاسخ توهینی به مادرمان حضرت زهرا (س) منجرشودروزمحشر ازباعث آن مانخواهیم گذشت .
واما:که چشمام از کاسه بیرون امد که عجب ریا بازی پیش امده

:(نیکی به ریا هم باشد نیک است)---------------

ودیگر : حفظ اسلام مهم است باتفکرمیتوان حفطش نمود =یعنی وحدت

(کارما پیروی ازخط ولایت است وبس )......................

:حالا شما بگید ؟ آیا ولایت رابااحساسات مینگرید ؟!..................

: یا مخالف نظام اسلامی نیستید؟ ولی باقلم ناخدا خواسته تیغ دودم

رامیزنید. نیشتربرقلب خیل عشاق آقامیزنید .........................

کودک 2 سال می کشد تاحرف زدن رابیاموزد اما بعضی ها تا دم مرگ هم

چگونه حرف زدن را نمی آموزند وفقط حرف میزنند .اما ................

وحرف آخرم بدون هیج گونه توهینی : به جای (کافر) هرچه میخواهی

بگذار .....................

( ........ ) کافرهمه را به کیش خود پندارد .

ارسال شده در 14:45 بر 03 مهر 1389
اول من توهین نکردم بلکه انتقاد کردم وهمه حرفهام هم راسته
کیی گفته نیکی به ریا هم نیک است ، خلیفه دوم عمر ابن خطاب از امام علی تقلید کرد و دستهای خود را پر انگشتر کرد و به گداها گفت در مسجد بیاید و جلوی مردم از من تقاضای کمک کنید تا بهتون انگشتر بدم آیا این نیکی است ؟
2-در زمان خلافت امام علی چند جنگ بر امام علی تحمیل شد که همه جنگها هم با اصحاب رسول بود به نظر شما اون موقع به فکر وحدت نبود ؟؟ عزیز من وقتی دارن بر علیه ما و مذهب ما هجوم میارن پس تکلیف منه بچه شیعه چیه ؟؟ اینه که رو بروی امریکا بایستم و بگم انرژی هسته ای حق مسلم ماست ... اخه این چه سودی به اسلام داره ؟؟ شما پیرو خط ولایتید خوب من هم همین طور چون مذهبم گفته و ولایت در اصول دینم قرار گرفته و از نماز واجبتره اما نه ولایت هر کسی چون من تا حالا ندیدم که کسی به غیر از شورای خبرگان ایشون رو انتخاب کرده باشه پس چطور ایشون حکم امام زمان را دارن ؟؟ در زمان امام علی شورای کثیف سقیفه تشکیل شد و عده ای هم از بزرگان امدن و جمع شدن و ابوبکر را در زمان وجود امام علی انتخاب کردن و ما هم حالا شورای خبرگان داریم که ایت الله خامنه ای را انتخاب کردن و اصلا نمی تونن از ایشون هم جواب بگیرن چون اگه قانونی را بر رهبر تحمیل کنن شورای نگهبان که به انتخاب رهبر تشکیل می شود تایید نمی کند . شما بگید کجای حرفهای من دروغ یا ساختگی است که می گید 2 سال طول می کشد که بچه حرف زدن را یاد بگیرد !! یا می گید کافر همه را به کیش خود پندارد . ببیند ما حالا در جنگ صفین قرار گرفتیم که وهابیت ( معاویه ) قران را علم کرده و روبروی امام علی ایستاده و قصد جنگ دارد حالا ما یا همراه امام علی می جنگیم یا با وهابیت متحد می شویم باید موضعمان روشن شود چون تقسیم کننده جهنم و بهشت امام علی هستش . در ضمن نگفتید که خود رهبری از چیی حمایت می کنه ، از ولایت امام علی یا ولایت خود با دلیل
ارسال شده در 16:48 بر 03 مهر 1389
ثامر جان اینکه همه باید به راه اسلام در آییم درسته
ولی رهبر معظم انقلاب نفرمودند که با این افرادی که شما اشاره داشتید وحدت داشته باشیم
ثانیا اگر برای حفظ اسلام لازم باشه با این افراد هم وحدت داشتن اشکالی نداره چرا که ما باید اهم و مهم کنیم و الان اهمیت وحدت مسلمانان در مقابل کفار از همه چیز مهم تر است
در ضمن آیا شما رهبر را کسی میدانید که دنباله رو راه امام علی علیه السلام است یا اینکه نیست ؟
اگر ایشان را دنباله رو راه علی علیه السلام میدانید که خوب ولایت ایشان ثابت شده است و اگر نمی دانید که بسی در گمراهی هستید
ارسال شده در 22:24 بر 03 مهر 1389
شما با چه استنادی می گید که من گمراهم !!! مگه هرکی که رهبری رو قبول نداره کاملا گمراهه چطور؟؟ ما مراجع زیادی هستن که ایشون را به عنوان ولی فقیه قبول ندارن سید صادق شیرازی ( مسول شبکه های ماهواره ای اهل بیت و امام حسین و الانوار به زبانهای مختلف ) و ایت الله عبدالحمید مهاجر ( که خطیب منبر و رئیس حوزه علمیه نجف ) ایت الله خامنه ای در سال 1342 در رمضان بازداشت انفرادی شد ، در سال 1345 تا 1349 بازداشت بود ، سال 50 باز هم بازداشت شد و در بین سالهای 1353 -1350 باز هم بازداشت شد و در سال 1356 به مدت 3 سال در ایرانشهر تبعید شد که در اوج انقلاب 57 آزاد شد ( به هر نحوی ) بعد از پیروزی انقلاب عضو حزب جمهوری اسلام شد 1357 ، در سال 1358 معاون وزارت دفاع و سرپرستی سپاه پاسداران و امام جمعه و نماینده مردم تهران ، در سال 1359 نماینده امام خمینی در شورای عالی دفاع ، در سال 60 هم که ایشون ترور شدن و بعد از ترور محمد رجایی ( روحش شاد ) در مهرماه 1360 به مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران شد و رئیس شورای انقلاب فرهنگی ، ریاست جمهوری در سال 1364 تا 1368 خوب ایشون در تمام این سالها حجت السلام بود ... که بعد از رحلت امام خمینی توسط شورای خبرگان ایشون رهبری مردم را بر عهده گرفت جای سوال باقی ایست که ایشون کیی وقت کردن در 15 سال به آخرین مدرک حوزه علمیه یعنی ولایت فقیه برسه ؟؟؟ در ضمن نگفتید که ایشون پیرو کدام ولایت هستن ؟؟؟ شما با چه دلیلی میگید که من گمراهم و من مذهب تشیع و ولایت مطلقه اهل بیت تا امام زمان را قبول دارم ؟؟ آخه چه اتحادی بین شیعه و سنی دیدید که دم از اتحاد می زنید سنی که یزید را امیر المونین می داند ، معاویه را دایی مومنین می دانند و منکر و جود امام زمان هستن ( زیرا امام حسن را عقیم می دانن (( در مناظراتی که داشتم )) )  و خود هم با دشمنان اسلام هم متحد هستن ولی شما باز هم به خاطر سالام می خوایید با اونه متحد بشید ؟؟؟
ارسال شده در 17:55 بر 04 مهر 1389
توجه داشته باش عزیزم
کلمات رو تاویل به احسن کن
اولا گمراه یعنی که دارید راه رو اشتباه میرید و فکر هم می کنید راهتون درسته
ثانیا که ولایت فقیه مدرکی نیست که حوزه علمیه اعطا کنه
کسی ولی فقیه است که مجلس خبرگان که همه شان فقیه هستند انتخاب کند
در ضمن مقام ولایت با تایید مثلا سید صادق و ..... مشروعیت پیدا نمی کند (هر چند من به این قول یقیقن ندارم که این افراد همچین موضعی داشته باشند)
و این که ما شکی در این که عقاید اهل سنت و بالاخص واهبیت بال است و هیچگونه وحدتی در عقاید ما با آنها نیست ؛نداریم
اما ما در اسلام باید طبق مقتضیات زمان و مکان هم عمل کنیم مثلا یکی از این عقاید که ثابت میکند انسان نباید با اصرار بر عقاید خود به اسلام لطمه بزند همین تقیه است
و سازش با اهل سنت از زمان امیرالمومنین هم بوده و الانم باید باشد
مگر غیر از این است که امیرالمومنین برای حفظ اسلام کلی امتیاز به آنها داد فقط با کناره گیری از خلافت یا امام حسن با صلحش و ...
وقتی که مساله مهمی مثل حفظ اصل نظام و جود دارد دیگر چه چیز لرزش دارد
؟؟؟؟؟من نمی دانم آقا ثامر شما با این مباحث کجای عقاید را قبول ندارید ؟
لطفا برای من روشن کنید اگر ممکن است
با تشکر
دوستدار شما محمد
این پست حذف شده است
ارسال شده در 21:34 بر 04 مهر 1389
حرفای شما انتقاد نیست که یه توهین علنی به اعتقاد ما
درسانی تو پیرو کدوم آیینی ؟ همانی که به مادرمون زهرا سیلی زده
همونی که فدک رو قصب کرده یا کسی که شبانه بی اونکه شناخته شه از اموال خودش نه بیت المال به فقرا می ده ؟ شما اول برادری خودتون رو با ولایت ثابت کنید و بعد دم از احقاق حق بزنید
با این دیدگاهی که شما دارید اگردرزمان حکومت علی هم بودین می گفتین علی را خدا تعیین کرده مگر من انتخابش کردم
اره گفتم 2 سال طول میکشه پچه حرف زدن یاد میگیره اون موقع مادر زوق می کنه اما دوست من چندین سال طول می کشه حرف نزدن یاد بگیره
تا بفهمه هرحرفی که میزنه چه عواقبی رو براش میتونه داشته باشه
اره نیکی به ریاهم خوب است چراکه خیلی از مواقع همین تظاهربه خوبی یا بی اطلاعی جلوی خیلی از فتنه ها رو می گیره وخیلی از مسایل رو حل میکنه

انرزی هسته ای یا هر علم دیگری که بتونه کشوررا به جلو سوق بده حق ایرانی است ونه شما که احدی دیگرهم این حق رونداره که ایران رواز داشتن یا به دست آوردن اون منع کنه

تا اونجای که من میبینم این رهبرپاک ما همه رقمه ولایت علی رو آن هم به اقتضای این زمان اجرا میکنه
دوره علی خوارج و امثالهم تیشه به ریشه ایمان میزدند ودر این زمان فرهنگ منسوخ غرب است که در ذهن ناآگاه جوانان ما ریشه دوانده و ازبن به ایمان و فرهنگ و اعتقادات آنها می زند

دوست من شما افکارتان پالایش نشده است به دلیل
اینکه افکارتان جلوی بینای بصیرتتان را گرفته و شما مطالبی راکنار هم میگذارید که فقط ذهنی(.. )این چنین مقایسه های برمی خیزد

می خواهم مثالی برای شما بزنم : منظورم این نیست که خدا یی ناخواسته بخواهم به کسی ناروا گفته باشم اما قصدم این است که بیشتر

باهم واقع بین تر صحبت کرده وباعث تکامل معرفت ودین شناسی بیشتر

یک دیگر شویم ونمی خواهم به عقائد کسی لطمه ای وارد شده باشد

لذا من نیز کامل نیستم وشک هم ندارم که شما عاشق ولایت هستی

وبه وحدت اززمان علی (ع) تا خمینی (ره) اعتقاد کامل داری

چراکه از ضمیر پاکتان این انوار متصاطع شده نمایان است

اما میبایست که آینه زنگار گرفته جبرروزگار که منشا آن سکولاریسم

جدیدی که قصد رسوخ به افکار پاک جوانان این مرزوبوم رادارد با اندیشه های نعودین گرای در مودیلاتی یقه کبریتی سبیل کف آلوده ماالشعیر با

چشمان خمارآلوده کروات راه راه زده درکانال های به نام ائمه (ع) شمائل

گرفته دینی به استدلالهای کتب تحریف شده باآمارگیری از ناکجاآبادها بهره

برداری می کنند همچون فست فود های که خود غربی ها به دلیل تخریب

جامعه هایشان بیم مرگ زودرس دارند به خورد جوانان نا پخته ما می دهند که تنها خوشمزه اما بی محتواست

حالا اصل ضرب المثل :

عالمی ناآگاه دیدجوانی را درراهی پراز گل ولای به جوان گفت ای جوان

مراقب باش که نیفتی . آن جوان به عالم گفت افتادنم به استحمام و تعویض لباسی بس اما ای عالم توخود نگه دار که گر افتی عالمی دیگر

برنخواهد خواست .

حال باتو می گویم : که از مطالبت اگر جوان نا آگاهی ندانسته به بیراه افتد

آیا توانی در این نا کجا آباد مجازی اورا جسته و به راهش آری تازه اگر خود

دراین بیراه که میروی راه را بیابی چون مالک اشتر میخوانمت نماز چون جوان مرد قصاب اگردستت نبریدی لااقل ره رابیابی.

ارسال شده در 22:41 بر 05 مهر 1389
بابا عجب سخنرانی داشتید باید تکبیر گفت ...
من حاضرم جونم رو هم فدای ولایت کنم همانطور که با جمعی از دوستان به مناظره ای در بندر عباس رفته بودم که بعد از اتمام مناظره بیرون ما رو می گیرن و ما را با اسلحه تهدید می کنن و قصد جونمون رو می کنن که من گفتم رفتم با ولایت 12 معصوم چشمام روبستم که گشت نیروی انتظامی امد و همه ان ملاعین هم فرار کردن ، شما زود قضاوت نکنید من به عقایدم پایبندم و بازهم می گم که جانم رو فدای ولایت اهل بیت می کنم .
من در اول حرفم گفته بودم که اگه کسی از ایشون انتقاد کنه کافر منافق و مخالف نظام اسلامی یا به قول شما سکولار !!

سکولار یعنی جدایی دین از سیاست . یعنی دین در هیچ کدون از کارهای سیاسی دخالت نداره . مثل امریکا و کشورهای اروپایی .

من مخالف نظام اسلامی نیستم و پایبند اسلام هستم اما در کشور ما دین به نفع سیاست پیش می ره یعنی دین رو به نفع سیاست تموم می کنن به نظر شما این درسته ؟؟؟ بجای اینکه سیاست از دین دفاع کنه دین داره از سیاست دفاع می کنه یعنی امام جمعه بجای احکام اسلامی و اداب اسلامی در خطبه های خود فقط در مورد مسائل سیاسی صحبت می کنه ( می تونید مشاهده کنید ) آیا این سوءاستفاده از دین نیست ؟ یا بسیج یک قشر مذهبی که همش دم از ولایت می زنه در انتخابات علنن شروع به حمایت از احمدی نژاد کرد که معلوم نیست بسیج برای حمایت از انتقلاب اسلامی تشکیل شده یا برای حماظت از موضع احمدی نژاد ; در صورتی که دین برای اصلاح سیاست امده نه برای نفع سیاست حدیث امام علی اینه . کجای ایران عدالت امام علی اجرا می شه ؟ خواهشا یکیش رو بگید ؟ در زمان امام علی آزادی بیان بود همه اجازه انتقاد داشتن نه تا یکی حرفی بزنه هزار نفر برش بلند می شن و بهش تهمت می زنن یا هیچ حقوقی برای ایثارگران قرار نداده بود چون ایثارگر اگر برای خدا جنگیده اجرش رو هم از خدا می گیره چرا باید از مالیاتهای مردم حقوق بگیرن . من با انرژی هسته مخالف نیستم مثل اینکه شما اشتباه منظور من رو فهمیدین خواهشا دوباره مطلب من رو بخونید . درست ، انرژی هسته ای حق ما است و باید ما به این علم بزرگ دست پیدا می کردیم و خوشحالم که کشور ما هم در حال پیشرفت هستش اما چرا میان میگن این به نفع اسلامه ؟؟ چه ربطی به اسلام داره ؟!! آخه کجای مطالب من ذهنی هستش من برای شما دلیل اوردم برید مطلب اول من رو بخونید من گفتم شبکه بی بی سی که میدان دار شورش ها بود پارازیت می خوره اما شبکه نور فارسی زبان سنی مذهب و مخالف سرسخت مذهب شیعه و مخالف ولایت امام علی هستش به راحتی داره کار می کنه و در افکار عقیدتی مردم تاثیر منفی می ذاره یکم برید پای این شبکه بشینید ، ببینید که چقدر بیننده داره به نظر شما این شبکه همان فست فودهای که مثال زدید نیست که به خورد جوانهای نا پخه می دهن . در زمان امام علی چه یهودی چه مسیحی و چه زرد تشت موظف بودن به اسلام مالیات بدن تا فقط زندگی کنن اما حالا همه این ادیان در مجلس نماینده دارن و سالیانه بودجه می گیرن ، این حکومت امام علی هستش . اصلا نمی شه که ولایت ایشون را با ولایت امام علی مقایسه کرد چرا که امام علی از جانب محمد رسول الله تایین شده ولی ایشون توسط شورای خبرگان . در ضمن نگفتید که ایشون چطور تونستند که به مدرک ولایت فقیه چطور توانستند در 15 سال از حوزه علمیه بگیرن ؟؟ بابا تحصیلات خارجی داره که خودش 10 سال بیشتر طول می که مجتهدی رو هم باید بگذرونه و مرجعیت و الی ولایت فقیه که همه اینها بیش از 10 سال به طول می انجامه .
ارسال شده در 18:31 بر 08 مهر 1389
توجه كن ثامر عزيز
اين بيان شما كه اگر كسي از ايشون انتقاد كند چه و چه .....
دروغــه و دروغي بزرگ است
در آخرين ديدار رهبر با دانشجويان خود ايشان تاكيد بر اين داشتند كه بايد نقد وجود داشته باشد و ....
به نظر ما هم اگر كسي از دين استفاده ابزاري كنه درست نيست !
از اونجايي هم كه در بياناتتون مشاهده ميشه ظاهرا مسلط به احكام نيستيد و اگر نه بايد بدونيد كه يكي از خطبه ها مربوط به مسايل جاري كشور از جمله مسائل سياسيه من نمي دونم در گفته قبليتون هم اظهار كرديد كه حوزه آيت اللهي رو به رهبر داده !!!!!
و بعد بسيج دم از ولايت نميزنه بلكه بعضي از افراد بي خاصيت هستند كه دم از ولايت ميزنند و زبان به ياوه گويي باز ميكنند و اين را هم بدان كه بسيجي جان خود را در راه ولايت داده و ميدهد نمونه آن در جنگ تحميلي ر عليه عراق بارز بود . و اين كه از احمدي نژاد بسيج حمايت كنه !! بله بسيجي ها حمايت ميكنند اما من نديدم و نشنيدم كه جايي نيروي مقاومت بسيج اعلام حماين كند و يا بيانيه بدهد ! شما اگر سراغ داريد بفرماييد ؟؟؟
و اين كه حمايت كنند خيلي به جا بود
(البته من خودم از كساني هستم كه در دوره اول به احمدي نژاد راي ندادم ولي بعدا متوجه اشتباهم شدم و در دوره دوم به احمدي نژاد راي دادم )
چون رهبر اعلام نمودند كه راهي كه ايشان انتخاب كرده اند نزديك به مصالح نظام است ( دقيق خاطرم نيست )
و يك چيز ديگه من متوجه بيانات جنابعال نشدم چون چيزايي كه ربطي به اسلام نداره رو منتسب به اسلام مي كنيد آخه بسيج و حمايت بسيجيها چه ربطي به اسلام داره ؟؟؟؟؟؟؟
اينو بگو ؟؟؟
در ضمن هر پيشرفتي كه ايران داشته باشه به نفع اسلامي چرا كه ايران اسلامي يا جمهوري اسلامي ايران است
  « صفحه قبل  |  نمایش نتایج 1-10 از 12  |  صفحه بعد »