پیشنهادات و انتقادات به نت ایران
» درخواست امکانات جدید
| « صفحه قبل | نمایش نتایج 101-110 از 111 | صفحه بعد » |
|
یه پیشنهاد خوب و کاربردی
برای پروفایل ها رای مثب منفی داشته باشه ولی فقط مدیران نت ایران بتونند رای بدن مثلا کاربرانی که قوانین نت ایران را رعایت میکنن و فعالیت های خوبی دارن مدیران به این جور کاربران رای مثبت منفی بدن این جوری میفهمیم کاربر خوب در نت ایران کی هست/ با تشکر فراوان "سعید مدیری" |
|
┘◄(◕‿◕) سعید مدیری (◕‿◕)►└ گفت: یه پیشنهاد خوب و کاربردی برای پروفایل ها رای مثب منفی داشته باشه ولی فقط مدیران نت ایران بتونند رای بدن مثلا کاربرانی که قوانین نت ایران را رعایت میکنن و فعالیت های خوبی دارن مدیران به این جور کاربران رای مثبت منفی بدن این جوری میفهمیم کاربر خوب در نت ایران کی هست/ با تشکر فراوان "سعید مدیری" با این نظر موافقم |
|
┘◄(◕‿◕) سعید مدیری (◕‿◕)►└ گفت: یه پیشنهاد خوب و کاربردی برای پروفایل ها رای مثب منفی داشته باشه ولی فقط مدیران نت ایران بتونند رای بدن مثلا کاربرانی که قوانین نت ایران را رعایت میکنن و فعالیت های خوبی دارن مدیران به این جور کاربران رای مثبت منفی بدن این جوری میفهمیم کاربر خوب در نت ایران کی هست/ با تشکر فراوان "سعید مدیری" |
|
┘◄(◕‿◕) سعید مدیری (◕‿◕)►└ گفت: یه پیشنهاد خوب و کاربردی برای پروفایل ها رای مثب منفی داشته باشه ولی فقط مدیران نت ایران بتونند رای بدن مثلا کاربرانی که قوانین نت ایران را رعایت میکنن و فعالیت های خوبی دارن مدیران به این جور کاربران رای مثبت منفی بدن این جوری میفهمیم کاربر خوب در نت ایران کی هست/ با تشکر فراوان "سعید مدیری" |
|
سلام
اگر میشد شما به سایتتون یه امکان لایک بایه دکمه طراحی میکردید که بشه اونو توی سایت و یا وبلاگ قرار میدادیم خیلی خوب میشد |
|
پیشنهاد میکنم که سیستم پلیس نت رو برای نت ایران راه اندازی کنید تا از این وضعیت ناامنی در بیاد اگر شبکه های اجتماعی مثل نت ایران امنیت لازم رو نداشته باشند اطلاعات کاربران ممکن است به خطر بیفتد!
|
|
رسـ••ـگار (من رأی می دهم) گفت: پیشنهاد میکنم که سیستم پلیس نت رو برای نت ایران راه اندازی کنید تا از این وضعیت ناامنی در بیاد اگر شبکه های اجتماعی مثل نت ایران امنیت لازم رو نداشته باشند اطلاعات کاربران ممکن است به خطر بیفتد! از امنیت کافی برخورداره...!! |
|
سلام خسته نباشید لطفا یه برنامه نت ایران مخصوص موبایل بسازید که راحت با موبایل بشه از سایت استفاده کرد مثل فیس بود مرسی
جوابشو حتما بدین |
|