پیشنهادات و انتقادات به نت ایران
» پیشنهادات و انتقادات
| « صفحه قبل | نمایش نتایج 1-10 از 29 | صفحه بعد » |
|
+
تو قسمت ارسال فيلم ها و موسيقي ها حتماً زير همون اسم فايل سايز فايل رو قرار بديد ، چون اغلب محدوديت حجم دارن يا اصلاً بعضي ها با دايل آپ ميان ، اونوقت چون كاربران نميدونن كه حجم اين فايل ها چقدر هستش ، در كل ديگه به اين بخش موسيقي ها و فيلم ها اهميت نميدن... + تمام مديران تخلفي كه در حال حاضر هستش ، مسئول رسيدگي به وضعيت كاربران هستند اما مديري براي رسيدگي به وضعيت مديران تخلف ديگر وجود ندارد ، حتماً يه مدير كه مسئول رسيدگي به تخلفات مديران ديگر باشد ، ايجاد كنيد. + قسمت امتياز دهي رو هوشمند كنيد ، اينطوري نباشه كه دقيقاً فلان كار ، اينقدر امتياز بده ، يكم قابليت تعاملي بودن رو به كسب امتياز اضافه كنيد (چون قبلاً گفتم ديگه زياد توضيح نميدم) + قابليت جستجو در پست هاي هر گروه رو اضافه كنيد (جستجو فقط در تيتر ها نباشد در كل واژه هاي موجود در پست ها باشد) + اون قابليت هايي كه براي مسدود كردن در نظر گرفته شده فقط براي مديران فعّال هستش ، يعني اگه يه كاربر يكي ديگه رو مسدود كنه ، اون طرف مسدودي هم ميتونه به مسدود كننده پيام بفرسته و هم اينكه وارد پروفايلش بشه... + قابليت "آخرين ارسال ها" رو به دكمه هاي اصلي بالاي صفحه اضافه كنيد ، به اين صورت كه اگر گروهي در اون روز فعاليتي داشته ، كاربر وارد اين ليست آخرين ارسال ها بشه و به صورت شاخه اي يا آبشاري بتونه تمام به روز رساني هاي صورت گرفته در گروه مورد نظرش رو به صورت دسته بندي شده ببينه ؛ مثلاً "گروه a - ضمائم - " بعدش فايل هايي كه امروز تو اين بخش از اين گروه قرار گرفته رو نشون بده. + اون مشكل لينك شدن به پست قبلي به خاطر ارسال همزمان رو هم حل كنيد... + در قسمت تخته گفتگو هر گروه وقتي كه موضوع جديد ميسازي ، مستقيم وارد ارسال بحث ميشه و ديگه نميشه تو اون موضوع ،موضوع هاي ديگه بسازي... مثلاً من اگه بخوام يه پست به اسم "كامپيوتر" بفرستم ، ديگه نميتونم داخل اين بحث موضوع هاي ديگه اي مثل "نرم افزار" ، "سخت افزار" و.. بسازم ، چون بلافاصله وارد بخش ارسال پست ميشه ، درواقع يه كاري كنيد كه بخش ارسال پست تو هر مضوعي يك رده بره پايين ، يعني بازم بشه تو هر موضوعي ، موضوعات ديگري هم ايجاد كرد. ، اينطوري هم مديريت محتواي گروه آسون تر ميشه و هم كاربر وقتي وارد گروه ميشه يكدفعه با يك سيل عظيم پست ها در يك موضوع مواجه نميشه و بهش حق انتخاب داده ميشه موضوع مورد نظرش رو دقيق تر و تخصصي تر دنبال بكنه. + به جاي سيستم وبلاگ فعلي كه در اصل مثل ارسال پست تو گروه ها هستش نه وبلاگ ، بياين براي هر كاربر يه وبلاگ با دامين netiran.net اختصاص بديد ، مثلا الان نام كاربري من ahmad22as هستش ، وقتي كه من تازه اين حساب رو ساختم ، خود سيستم يه وبلاگ به آدرس "www.ahmad22as.netiran.net" براي حساب من درست بكنه ، بعد قابليت هاي مديريت اين وبلاگ رو تو همين اكانت نت ايران فراهم كنيد (مثلاً وقتي طرف وارد بخش وبلاگ حسابش ميشه ، وارد بخش مديريت محتواي وبلاگ خودش بشه) + اين بخش "وضعيت - حالت" هر پروفايل هم مشكل داره ، مياد چند كلمه ناقص از آخرين پست كاربر رو برميداره ، كه نه قابل استفاده هستش و نه جالب... كاري كنيد كه ديگه خودكار به اين صورت پر نشه ، يا كل محتواي آخرين پست كاربر در زمان آنلاين بودنش رو قرار بده ، يا فقط به صورت دستي توسط خود كاربر قابليت ويرايش داشته باشه. + فونتي كه براي اين صفحه انتخاب شده عموميت نداره ، به خاطر همين كلمات رو نشون نميده ، البته شايد خروجي رو تو حالت ASCII گذاشتين اينطوري شده ، بايد Unicode بكنيدش : http://www.netiran.net/popular_group.php (قبلاً هم گفته بودم ولي بازم حل نشده) (http://www.netiran.net/group/3/discussion/10/&p=11) + وقتي كاربر از طريق بخش "تغییر پوسته پروفایل" ، پوسته پروفايلش رو عوض ميكنه ، خروجي css پوسته فعلي رو در بخش "پروفايل - ويرايش طرح صفحه پروفايل - طرح پروفايل" نشون بده ، شايد كاربري css بلد نبود و ميخواست كه بياد كليات پوسته رو از طريق بخش "تغییر پوسته پروفایل" درست بكنه ، بعد ريز كاريش رو خودش با كد نويسي درست بكنه ... اما در حال حاضر اگه اين كار رو بكنه ، وقتي به بخش ويرايش كد css پروفايلش ميره ، هيچي نشون داده نميشه.... علاوه بر اينكه اين مسئله خودش جنبه آموزشي هم داره ، و باعث ميشه كاربران با كد نويسي css هم آشنا بشن... + براي عكس پروفايل هر كاربر يه لينك ثابت در نظر بگيريد ، مثلاً اگه من هر وقت وارد لينك "www.netiran.net/ahmad22as/logo.jpg" شدم ، عكس فعلي پروفايل خودم رو بتونم ببينم ، اما در حال حاضر هر بار كه عكس عوض ميشه يه لينك جديد به عكس پروفايل داده ميشه و لينك عكس قبلي هم از كار مي اُفته ، اينطوري ميشه با يه كد ساده مثلاً براي گروه ها ، هميشه عكس پروفايل مدير گروه يا مثلاً فرستنده يه پست رو قرار داد. + براي گرو ها هم مثل پروفايل ها امتياز در نظر بگيريد ، و رده بندي گروه ها بر اساس اين امتياز ها باشه نه بر اساس پست هاي ارسال شده در گروه ، براي گروه ها هم مثل پروفايل ها ، بخش برترين ها رو درست كنيد. + راهنما گفت: Mary β گفت: سلام نميشه پست ها در كنار اينكه ستاره (Like) دارن ، در كنارش (Dislike) هم داشته باشن ، حالا با هر عنواني كه اگر نصفه بيشتر كاربران آنلاين به اون پست رأي منفي دادن ، خود به خود حذف بشه! اينجوري شايد نياز هميشگي به مدير تخلفات كم بشه! و خود كاربران ارزشي بتونن پست هاي نامناسب رو حذف كنن! ان شاء الله كه نت ايران روز به روز بهتر بشه با ياري خدا. ممنون. سلام علیکم ایده خوبیه ولی اونوقت متخلفین هم با ساختن چندین پروفایل میتونن پستهای مفید رو اذیت کنن اول اينكه اهميت پست ها بيشتر به تعداد افراد آنلاين بستگي داره ، و معمولاً به طور متوسط 80 كاربر آنلاين در نت هستن ، پس قطعاً هيچ آدم بيكاري نيست كه بره مثلاً 20 تا يا حتي 10 تا پروفايل بسازه تا يه پست رو از روي ديوار حذف كنه. دوم اينكه خوب حالا مثلاً نزديكاي صبح 5 ، 6 نفر بيشتر آنلاين نيست و امكان اينكه يكي بياد از اين شايط سوء استفاده بكنه ، بيشتر ميشه اما اولاً كه وقتي تعداد كاربرا اينقدر كم ميشه ديگه همه همديگر رو ميشناسن و هم اينكه تو اين شرايط كه ديگه پست هاي مهمي رد و بدل نميشه كه بخوايم از حذف شدنش ناراحت بشيم ، بيشتر حال و احوال پرسي هستش و ... ؛ پس در كل نتيجه گيري من اينه كه اگه اين امكان باشه خيلي خيلي به نفع نت ايران و 10 برابرش به نفع كاربران هستش ، مثال بارزش هم همين ارسال پست هاي مستهجن هستش ، فكر كنم ديگه مسوولان در طي اين چند باري كه اين اتفاق افتاده بايد متوجه شده باشن كه تمام كاربران بر ضد فرستنده اين جور پست ها هستن....و اگر هم مسوولي با دسترسي مديريت نباشه ، كاري جزء ارسال پست هاي بلند و بالا براي حذف پست هاي قبلي از دست كاربران بر نمياد...اما با اين قابليت لااقل ميتونيم بگيم كه دست كاربران براي امر به معروف و نهي از منكر بازتر ميشه. + وقتی یه پست حذف میشه ، دیگه نباید تو شمارش تعداد پست هایی که میشه تو یه صفحه فرستاد ، حساب بشن ؛ مثلاً اگه یکی تمام پست های یه صفحه رو حذف کرد ، باید پست های صفحات بعد یه صفحه بیان عقب... (با تشكر) |
|
مهمترین مشکل فنی واسه من اینه که بیشتر وقتا روی عکس های ارسالی کاربران رو دیوار که کلیک میکنم پست پایینی یا بالاییش باز میشه !!!!! این اتفاق خیلی واسم میوفته .چک هم کردم اون عکس حذف نشده . یه مشکل دیگه هم هست وقتی از گزینه(برای آپلود فایل مشکل دارید؟ برای استفاده از آپلودر آسان کلیک کنید.) فیلم ارسال میکنیم 10 بار فیلمه ارسال میشه و 400 امتیاز فیلم هم بهت داده میشه . این میشهبی عدالتی در مقایل بقیه کاربران .
|
|