پیشنهادات و انتقادات به نت ایران
» سـامـانـدهی فـعـالـیـت کـاربـران نـت ایـران
|
:)
خیلی خوبه...البته اگه به بالارفتن سرعت نت ایران کمک میکنه...دیگه عالیییییییییی میشه:) بنده در همه زمینه سررشته دارم...دیگه هرچی سپردید انجام وظیفه میکنیم:) باتشکر»»سامی سادات از خونشون... |
|
سلام
بسیار طرح خوبی هست و جای خالی چنین سازماندهی و ساماندهی بر محتوا و مطالب احساس می شد. ممنونم از تدابیر ادمین های سایت اما در مورد همکاری ، من حاضر به همکاری هستم. نمی دونم در زمینه علمی دقیقاً چه مسائلی مطرح میشه واسه همین بدون پیش دانسته از حوزه فعالیت های این بخش نمی تونم راحت بگم که می تونم یا نه اما تخصص اصلی من تمامی زمینه های فناوری اطلاعات اعم از کلاینت و سرور و شبکه و امنیت اطلاعات و .. هست و در تمامی این زمینه ها می تونم با اطلاعات آپدیت در خدمت عزیزان باشم اما به دلیل نوع فعالیتم در محیط سایبر یعنی جنگ نرم ، بطور دائم و ساعت به ساعت با 38 خبرگزاری در حال تبادل لینک هستم و مخصوصاً در زمینه اخبار خاص شیعیان چون خودم در خبرگزاری ابنا هستم . در زمینه اخبار و تحلیل های سیاسی هم خیلی خوب می تونم در خدمتتون باشم . اگر نیازی بود من با تمام توان برای همکاری حاضرم طاعات و عبادات همه عزیزان در این ماه افضل و شریف مورد قبول درگاه حق تعالی |
|
" !... سیـد حسنیــــــ ...! " ( Hasani Hasano ) گفت: چرا گروه " سرگرمی " ندارین پس ...!!؟ سرگرمی هم قرار دادیم / تشکر از پیشنهاد |
|
راهــنـمـا گفت: " !... سیـد حسنیــــــ ...! " ( Hasani Hasano ) گفت: چرا گروه " سرگرمی " ندارین پس ...!!؟ سرگرمی هم قرار دادیم / تشکر از پیشنهاد پس کو اون گروه سرگرمی؟ |
|
!ســامیــــ ســــاداتــــــ! گفت: راهــنـمـا گفت: " !... سیـد حسنیــــــ ...! " ( Hasani Hasano ) گفت: چرا گروه " سرگرمی " ندارین پس ...!!؟ سرگرمی هم قرار دادیم / تشکر از پیشنهاد پس کو اون گروه سرگرمی؟ گروه منه دیگه!!! |
|
|