ارسال شده در 18:10 بر 28 مرداد 1390
بسم الله العظيم
بزودی اجرا میشود

این گفتگو فقط به موضوع (سـامـانـدهی فـعـالـیـت کـاربـران نـت ایـران) در خصوص گروه ها اختصاص دارد / از بیان "درخواست امکانات جدید" و یا پرسیدن سوالات کامپیوتری و مشکلات فنی خودداری کنید و برای آنها در گفتگوهای دیگه اقدام کنید

==========

نظر يکي از مديران سايت :
من پيشنهاد هفتا گروه کلی رو دارم :
فرهنگی و مذهبی / سیاسی / سرگرمی / هنری و تاریخی / ورزشی / خبری

حالا دنبال اینم از بچه های فعالتر برای سر گروهیشون استفاده کنیم

.این هفتا گروه هفتا سرگروه داره یعنی هر گروه یک سر گروه و 5 تا مدیر داخلی گروه که موظفن محتوای ارسالی رو مدیریت کنن.

اون هفتا سر گروه هم میشن هسته مرکزی کلیه طرح که باید نظارت کافی داشته باشن.و حداقل هم هفته ای یه بار با هم مشکلات و نقاط قوت رو بررسی کنن.اکثر بچه های اینجا گرایش بیشتری دارن که مدیریت گروه سیاسی و مذهبی رو به عهده بگیرن.واسه همین باید دنیال سر گروه برای مابقیه گروهها باشیم.

الان در حال حاضر باید سر گروهها رو پیدا کنیم بعدش خودشون میشن مسئول پیدا کردن مدیران داخلی گروهها.
ضمن اینکه یواش یواش گروهها رو جذب میکنیم برای اومدن تو زیر مجموعه این هفتا گروه کلی.

یه نکته دیگه هم سر گروهها رو از روی تخصص تو فضای خارجیشون میخواهیم.
یعنی مدیر ورزشی باید کسی باشه که مثلا رشته درسیش تربیت بدنی باشه.که بدونه در باره چی مطلب ارائه بده.
بعد همه ميرن براي دسته بندي بالا ، مطالب مفيد و جامع و جديد تهيه ميکنن و يک تبادل اطلاعات خوب بوجود مياد

==========

از نظرات کاربران گرامي استقبال ميکنيم
برای سرگروهی توی همین گفتگو داوطلبی خود را اعلام کنید
همچنین بگید کدوم دسته بندی مد نظر شماست و شما چه دانش یا تخصصی در اون زمینه دارید

التماس دعا / و من الله توفیق
ارسال شده در 18:25 بر 28 مرداد 1390
:)
خیلی خوبه...البته اگه به بالارفتن سرعت نت ایران کمک میکنه...دیگه عالیییییییییی میشه:)
بنده در همه زمینه سررشته دارم...دیگه هرچی سپردید انجام وظیفه میکنیم:)
باتشکر»»سامی سادات از خونشون...
ارسال شده در 16:48 بر 29 مرداد 1390
سلام
بسیار طرح خوبی هست و جای خالی چنین سازماندهی و ساماندهی بر محتوا و مطالب احساس می شد. ممنونم از تدابیر ادمین های سایت
اما در مورد همکاری ، من حاضر به همکاری هستم.
نمی دونم در زمینه علمی دقیقاً چه مسائلی مطرح میشه واسه همین بدون پیش دانسته از حوزه فعالیت های این بخش نمی تونم راحت بگم که می تونم یا نه اما تخصص اصلی من تمامی زمینه های فناوری اطلاعات اعم از کلاینت و سرور و شبکه و امنیت اطلاعات و .. هست و در تمامی این زمینه ها می تونم با اطلاعات آپدیت در خدمت عزیزان باشم
اما به دلیل نوع فعالیتم در محیط سایبر یعنی جنگ نرم ، بطور دائم و ساعت به ساعت با 38 خبرگزاری در حال تبادل لینک هستم و مخصوصاً در زمینه اخبار خاص شیعیان چون خودم در خبرگزاری ابنا هستم . در زمینه اخبار و تحلیل های سیاسی هم خیلی خوب می تونم در خدمتتون باشم .
اگر نیازی بود من با تمام توان برای همکاری حاضرم
طاعات و عبادات همه عزیزان در این ماه افضل و شریف مورد قبول درگاه حق تعالی
ارسال شده در 07:48 بر 02 شهريور 1390
چرا گروه " سرگرمی " ندارین پس ...!!؟
ارسال شده در 18:24 بر 02 شهريور 1390
" !... سیـد حسنیــــــ ...! " ( Hasani Hasano ) گفت:

سرگرمی هم قرار دادیم / تشکر از پیشنهاد
ارسال شده در 00:31 بر 03 شهريور 1390
راهــنـمـا گفت:

" !... سیـد حسنیــــــ ...! " ( Hasani Hasano ) گفت: